Kontrollrummet

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Smurkas

Sidor: [1]
1
Halvfärdiga demon / SV: Post Factum - Total Ripoff
« skrivet: 04.12.2009, 10:10:04 »
Hallå Hogge!

Det hade varit grymt roligt att ta nya tag. Det var väldigt roligt när vi försökte senast så jag är väldigt positiv till att försöka igen.
Maila mig privat eller nåt så kör vi igen!

För de som försökt lyssna på låten på senare tid så verkar det som stället jag lagt filen på har bättre saker för sig än att låta er lyssna på låten.
Jag tror tyvärr inte att jag kan redigera orginalinlägget längre för att fixa länken  :(

Det visade sig att jag hade helt fel  :lol: Jag har redigerat orginalinlägget så att låten går att ladda ner och lyssna på igen.

Hoppas alla som lyssnar på den tycker om den och var inte blyga med kommentarer/kritik!

2
Halvfärdiga demon / Post Factum - No Name
« skrivet: 25.01.2009, 18:31:23 »
Det var alldeles för längesedan jag postade en låtskiss här. Idag och även förhoppningsvis framöver så skall jag kunna råda bot på den saken och ladda upp fler låtskisser för kommentar. Det här är verkligen bara en skiss, det är inte en färdig låt eller så och består bara av ca 2,5 riff. Jag har ett tredje riff som eventuellt ska in (o tre riff e ju i princip en låt  :P) så vi får se om den kanske blir klar inom en inte allt för lång framtid. Om jag bestämmer mig för att behålla den.
Kommentera på!

LÅTNAMN: Inget namn ännu
ARTIST/GRUPP: Post Factum
GENRE: Hård rock
LÅTLÄNGD: 1:42
KOMPOSITÖR: Marcus Dalgren
PRODUCENT: Marcus Dalgren
INSPELNINGSÅR: 2009
FORMAT: mp3
3
Halvfärdiga demon / SV: Post Factum - The Phrygian Urge
« skrivet: 07.06.2008, 02:02:48 »
Skall ha det i åtanke SteveHarris! Du kan nog vänta dig ett längre parti dubbeltramp någonstans i låten som ett litet salut till allas våra dubbeltramp behov :P.

4
Halvfärdiga demon / Post Factum - The Phrygian Urge
« skrivet: 06.06.2008, 23:52:39 »
Hej igen allihop! Vill börja med att tacka för all konstruktiv kritik/kommentarer/komplimanger som jag fick på förra låten som jag laddade upp här, det är väldigt uppskattat :D. Jag har så klart fått blodad tand så här kommer nästa alster. Den här gången är det definitivt inte Rage against the machine som jag har rippat och jag kan tyvärr inte den här gången säga att låten låter exakt som något annat band :P. Det var någon som gärna ville ha mer dubbla baskaggar och den här gången levererar jag ordentlig av den varan :D.
Den här låten är alltså betydligt mera metal än den förra med iallafall ett lite udda riff i sig. Jag vill dock varna för att den här låten verkligen bara är en låtskiss, allt är inte 100% tight så det är alltså småmissar med här och var. Jag hoppas dock att den ändå ger er en bra idé om hur jag har tänkt mig att det ska låta och ni ändå kan kommentera om vad ni tycker om låten som sådan. Den här är också kortare än slutversionen och har en fade out under första bryggan. Anledningen till detta är att det i mina strukturpapper står SOLO efter bryggan och något sådant har jag inte än :D.

LÅTNAMN: The Phrygian Urge
ARTIST/GRUPP: Post Factum
GENRE: Hård rock
LÅTLÄNGD: 3:17
KOMPOSITÖR: Marcus Dalgren
PRODUCENT: Marcus Dalgren
EV. MEDVERKANDE: Marcus Dalgren, Joakim Johansson
INSPELNINGSÅR: 2008
FORMAT: mp3

Anyways, nu har jag tjatat tillräckligt så säg vad ni tycker!


Med vänliga hälsningar, Marcus Dalgren.

5
Halvfärdiga demon / SV: Post Factum - Total Ripoff
« skrivet: 06.06.2008, 23:29:55 »
Noterat! Jag ska ta en titt på det där solot och se om man kan hitta på något som inte är riktigt lika mycket Morello, men ändå bra på något sätt. SteveHarris, om du vill ha dubbeltramp så kolla in min nya låt :P.

/Marcus

6
Samarbeten / Sångare/sångerska sökes till hårdrocksprojekt
« skrivet: 29.04.2008, 00:58:08 »
Hej. Jag och en polare har spelat in några låtar tillsammans i ett projekt och är nu på jakt efter en sångare eller sångerska. Vi är båda bosatta i göteborg så det är en fördel om du bor i området men det är inget krav. Du kommer ansvara för hela sångbiten, alltså både författandet av text och melodi.
Det är en jättestor fördel för oss om du har några inspelningsmöjligheter hemma eller bor såpass nära att du i sådana fall antingen kan komma till min hemstudio eller att vi kan använda en annan studio i stan. Då kan vi snabbt ta reda på om vi passar ihop och drar åt samma håll. Vår musik ligger inom hårdrocksgenren men vi drar även åt andra håll, själv lånar jag en del från funken vilket innebär att de flesta av låtarna är väldigt grooveorienterade. Musiken är kanske inte det du direkt tänker på när du tänker på hårdrock. Den sortens sound som vi satsar på verkar vara ganska sällsynt i Sverige. Om du vill lyssna på en av våra låtar innan för att se om stilen är intressant för dig så gå hit: Post Factum - Total Ripoff

Är du intresserad så tveka inte med att höra av dig! Det går bra att kontakta mig via mail på smurkas @ hotmail . com. Skriv lite om dig själv och dina intressen. Om du har sångprov och vill dela med dig så gör gärna det.


Med vänliga hälsningar, Marcus Dalgren.

7
Halvfärdiga demon / SV: Post Factum - Total Ripoff
« skrivet: 28.04.2008, 18:32:56 »
Tack för kommentarerna Johan! Roligt att du tyckte om låten. Jag ändrade mitt första inlägg och lade in den informatione du ville ha. Skulle a tänkt på det innan :P.


Marcus

8
Halvfärdiga demon / Post Factum - Total Ripoff
« skrivet: 28.04.2008, 17:09:27 »
Hej allihop. Här kommer en låt som lutar något åt Rage against the machine-hållet, iallafall i mina öron. Den går just nu under det väldigt passande namnet Total ripoff då jag känner att jag inte tillför något nytt egentligen utan bara kör på med svängiga riff i penta/phrygian. Jag verkar ha utvecklat en vana av att rippa Morello på funkiga/svängiga riff som dessutom är straffbart enkla att spela.
Det råkade bli riktigt catchigt i mina öron så jag tänkte lägga upp den här för att se vilken respons man får. Alla kommentarer är välkomna angående hur det låter/låtstruktur/riffen osv. Hoppas att ni tycker om den!

LÅTNAMN: Total ripoff
ARTIST/GRUPP: Post Factum
GENRE: Hård rock
LÅTLÄNGD: 3:24
KOMPOSITÖR: Marcus Dalgren, Joakim Johansson
PRODUCENT: Marcus Dalgren
EV. MEDVERKANDE: Marcus Dalgren, Joakim Johansson
INSPELNINGSÅR: 2008
FORMAT: mp3

Jag är dessutom på jakt efter sångare/sångerska! Om ni antingen känner någon eller kanske är en själva så får ni väldigt gärna höra av er!

Ändrad för att stoppa in låtinformation. Ändrad igen för att lägga in fungerande länk.

Rock on, Marcus

Sidor: [1]