Kontrollrummet

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Bone

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 ... 10
71
Tror inte det slits av att ha strömadaptern i hela tiden läs det andra citatet i mitt inlägg ovan från deras Answerbase. Ett av tipsen är ju att ha strömadaptern i hela tiden. Jag har då så att mitt ljudkort startar varje gång jag startar min musikdator. Sen kan du ju kolla om du har ställt in energispar i din dator stäng av det isåfall.

Kör du med två ljudkort i samma dator nu? Focusrite till inspelning och det interna till allt annat?.

72
Studio, produktion och övrigt / SV: Saffire bootar inte upp...
« skrivet: 23.05.2008, 12:57:45 »
Jag hittar några alternativ efter en snabb sökning på deras Answerbase och ett av dessa är inte att rekommendera. Lite chockad att de själv lägger som förslag att man ska "hot swappa" deras ljudkort. Något som ju är en av de största orsakerna till trasiga firewireljudkort.

Det här är vad jag hittade:
En trevare:
Citat från: Från Answerbase
What are the Power Supply Specs for my Saffire LE?
The Saffire LE's Power Supply has the following specifications:

Output Voltage: 12 Volts
Output Current: 0.6 or 0.7 Amps, Direct Current (There has been a running change in Power Supplies shipped with the Saffire LE)

Svaret med "Hot Swapping" (jag skulle inte göra det här):
Citat från: Från Answerbase
The instrument/line LEDS on my Saffire are both showing 'INSTR', and I can't select 'LINE'. What do I do?
Your Saffire may be in Low Power mode. Try to unplug, and reconnect your Saffire's firewire connection. If you are using the external power supply provided, please disconnect this also, before disconnecting the firewire connection to ensure the Saffire reboots properly. If you are not using the external power supply, you may need to connect it before Saffire will boot properly.

Du kan ju söka runt lite mer på deras Answerbase och se om du hittar något som hjälper.

*edit* såg att det första alternativet gällde en annan produkt. Sorry. Tog bort det.

73
Studio, produktion och övrigt / SV: Problem med Presonus Firebox
« skrivet: 16.05.2008, 21:27:48 »
Trist att du haft otur och fått problem med din Presonus. Jag har själv en Focusrite och är mycket nöjd. Hoppas du har mer tur med den.

74
Studio, produktion och övrigt / SV: Nytt ljudkort på gång
« skrivet: 12.05.2008, 22:10:53 »
Focusriten är lysande. Helt lysande. Inte ångrat en sekund att jag köpte den.

Har inte testat M-audio- eller Focusrite-kortet. Men Preampsen Focusriten är, i mina öron, verkligen hur bra som helst. Akustiska gitarrer, sång och annat som man mickar upp låter flera "snäpp" bättre. Nu väntar jag bara på mina nya monitorer och en bättre mick för att kunna ta det ännu ett par steg. Bra drivrutiner verkar det som, går att få låg latency, två hörlursutgångar, mycket inställningsmöjligheter i kontrollpanelen och hyfsad FAQ sida. Har inte orkat registrera pluggarna än, har inte musikdatorn uppkopplad och det är en liten offlineprocess man måste göra. Ska dock få tummen ur snart. Så pluggarna kan jag inte kommentera.

Det enda strul jag haft är att ibland, säg var tionde gång, jag startar datorn så startar kortet fantommatningen för alla kanaler och slår på Dim-och muteknappen och det enda som hjälper då är att starta om datorn och ljudkortet. Kollade på deras FAQ-sida och det skulle tydligen ha med Windowsljuden att göra, nu är dom avstängda men det händer ibland ändå. Tror att det kan ha med att den kanske inte får tillräckligt med ström från firewireporten på min dator (under uppstart ibland).

Presonuskortet är säkert bra, den tidigare varianten, firepod, har ju fått bra respons och dom brukar ju ha schyssta preamps. Jag gillade iallafall preampsen i Presonus Bluetube DP som blev överflödig nu när jag köpte mitt Focusrite-kort. M-audio litar jag inte på för fem öre. Hade ett Firewire 410 som strulade oavbrutet, så det kan ju säkert vara bra men jag skulle inte köpa eller rekommendera det.

Mitt, totalt subjektiva och amatörmässiga, utlåtande. Hoppas du får någon hjälp av det.

75
Studio, produktion och övrigt / SV: Hjälp med ackord..
« skrivet: 08.05.2008, 21:46:52 »
Alltså vill du ha Buckley-versionen? Jag har ett hemmasnickrat musiklärararr på den, fast mer åt orginalversionen, om det duger? PM:a mig en mailadress så skickar jag den.

76
[...]
Sen hämtar jag kaffe och tjatar runt lite, och det visar sig mycket riktigt att nån i morse dragit ur en genomföringssladd, och satt tillbaka den i "fel hål". Ja tjena. Det blir omöjligt att inte säga "vad var det jag sa"[...]
Hahaha, erkänn att du njöt när du sa det  :lol:.

77
Studio, produktion och övrigt / SV: David har blivit med orgel !
« skrivet: 05.03.2008, 01:28:03 »
Can not play this file :(

Hade varit kul att kolla på..

Du får konvertera till mac eller installera ett annat virus vid namn Quicktime.  :ph34r:
/jeteOT/Funkar utmärkt att kolla på filen med VLC annars, slipper du Quicktime också/Slut jeteOT/

78
Studio, produktion och övrigt / SV: David har blivit med orgel !
« skrivet: 04.03.2008, 21:06:57 »
Hahahahaha jag trodde att midjebältet var ett par jättehögt uppdragna byxor alá gubb-style. Blev ruskigt besviken att det inte var det.  :lol:

Kul att du lägger upp ett klipp så vi får kolla. Låter riktigt bra!

79
Färdiga produktioner / SV: Once - Elegi
« skrivet: 25.02.2008, 20:27:55 »
Inte så superinne på den här stilen. Men precis som alla andra skrivit är mixen galet bra. Kan använda redan använda och lägga till fler adjektiv: luftigt, värme, närhet, klarhet mm mm. Grym mix som låter bra i mina skithögtalare till och med.

Låten gillar jag skarpt, gillar monotonin och stämningen du fått till i låten. Ingen hit men defintitiv en låt jag kommer att lyssna på igen. Sparar den här. Mycket bra.

80
Coolt, man kanske skulle testa.

81
Studio, produktion och övrigt / SV: Ljudkort till freddy
« skrivet: 21.02.2008, 17:02:52 »
Jag tipsar väl i vanlig ordning om mitt nya ljudkort som jag är grymt nöjd med. Ett Focusrite Saffire PRO 26 I/O, kostar ca 6300:- på Thomann. Har för mig funkat felfritt och har ruskigt bra förförstärkare. Alternativt "lillebror" Saffire PRO 10 I/O, som kostar ca 4600:- på Thomann. Men då har du inte möjlighet att bygga ut det utan 8 in ut + s/pdif är max. Kan nog iof koppla ihop flera ljudkort via firewire, men du kan t ex inte köpa Behringers ADA8000 och koppla via Adat-ingången.

82
Demolåtar / SV: Bone - Running Up That Hill
« skrivet: 20.02.2008, 22:49:48 »
Gillar det här! :)

Det är en betydlige närmare version en den Kate Bush gjorde. Visserligen tillhör KB's en av min favoritlåtar men jag tycker att du har förvaltat den mycket väl!
Tack! Verkligen, tack! Vilken komplimang!

Har inte hört orginalet, men detta är mycket bra  :) :)

På mina datorhögtalare låter den trevligt mixat, (det är ju en smaksak, men jag gillar när rösten ligger så nära mig)

Snyggt insjunget med skön känsla.

Tycker inte att du ska göra arret mer komplext, det finns klart något i enkelheten.
men, lite små ägg i reffarna skadar ju inte, men överlag är det bra nu.
Tackar. Jo jag gillar också när sången är nära, men den kan nog vara liiiiiite för komprimerad. Ska ge mix på en ommixning, men så mycket ska jag inte ändra. Ett ägg och möjligtvis tamburin kommer nog på också, kanske någon sångstämma till...får se.

Kul att du gillar det.



Tack för kommentarerna, kul att ni orkade/ville lyssna.

83
Demolåtar / SV: Bone - Running Up That Hill
« skrivet: 19.02.2008, 15:41:18 »
Tackar!

Kul att du gillar sången, då det är den jag är mest nervös för varje gång. Ska definitivt se över komprimeringen när jag lägger på lite mer och mixar om den.

Tack för lyssningen och kommentarerna.

84
Demolåtar / SV: Bone - Running Up That Hill
« skrivet: 18.02.2008, 22:38:44 »
jag blir sådär fruktansvärt kluven eftersom jag är ett mycket stort kate Bush fan. Detta är ju en otroligt bra låt, kate sjunger så otroligt bra så det blir ojämförbart. Därför kanske det ändå funkar. Tycker kanske att arrangemanget är lite för sparsmakad. Din röst får bära alltihop och det funkar inte hela vägen ut för mig. Sånginspelningen är mer än lovligt flåsig. Det är för mycket mellan och diskant och det saknas botten i ljudet. Din andning är också så påtaglig att det blir smärtsamt ibland. Vet inte om det förstärks av rumsljudet som är vasst och essigt. Jag tycker nog att om det skulle vara såhär lofi, så skulle rummet också vara mycket mer intimt om du förstår vad jag menar.
Sammanfattningsvis så var det ändå coolt att ge sig på en så speciell låt. Det är inte lätt att göra Bushcovers. De försök jag har sett har bombat totalt, men här finns ändå något som jag gillar.
Lite mer närhet, och intimitet bara.  :)
Jo orginalet är sjukt bra och Placebo's cover inte långt därefter så det kanske var ett ganska.......dumdristigt coverval  :P. Men jag ville ändå testa.

Sången är flåsig för att jag tokkomprimerat den. Har två kompresorer på sången en för att jämna ut och en för att få flås och "in-your-face"-soundet men det kanske blev för extremt. Ska kolla över diskantljudet på sången, kan vara färgningen från kompressorerna och att jag dragit av för mycket bas när jag eq:at den. Ska nog även lägga någon falsett-stämma på refrängen och möjligtvis ett enklare piano sista refrängen.

Kul att du ändå tycker att det finns något där, ska ta och lägga om lite sång (kanske) och mixa den en vända till.

Tack för lyssningen och tipsen!

85
Demolåtar / SV: Bone - Running Up That Hill
« skrivet: 18.02.2008, 00:34:36 »
Okej, sången ska ner? Eller mindre kompressorkänsla?

Svengelskan brukar jag inte bry mig om så mycket. Kämpar nog med att sätta tonerna och försöka få in någon sorts känsla i sången. Men jag är medveten att vissa vokaler kan vara lite för svengelska. Däremot så är "Jooohoooooooooiiioooo" på bryggan där för att hon sjunger så i orginalet. En liten hyllning, bäst att göra den vokalt då jag inte är så bra på Kate Bush-fridans  :rolleyes:

Jag funderade på lite ägg och en tamburin, men var osäker. Ska nog testa det men jag lämnar nog verserna "rena".

Tack för lyssningen.

86
Demolåtar / Bone - Running Up That Hill
« skrivet: 17.02.2008, 20:04:28 »
Arrangerade upp Kate Bush mästerverket "Running Up That Hill", gör den knappast rättvisa. Den var däremot ruskigt kul att spela in. Testade även att spela in nylonsträngad gitarr för första gången, min nyköpta Samic (jaaa jag vet, säkert skräp) gitarr.

Mastringen är inte som den ska. Men jag tror att mixen är som den ska, satt dock från kl 12-18 spelade in, la sång, mixade och snabb-mastrade så jag kan var helt off också.

Funderade på att lägga lite percussion ägg, tamburin och kanske lite kongas, vad tror ni om det? Sen funderade jag på att lägga en E-bow under refrängerna. Gjorde inte det nu för jag ville att den skulle vara hyfsat avskalad.

Saknas det något annat? Och vad tycker ni om arrangemanget?

Bone - Running Up That Hill
Alternativ länk om den ovanstående inte funkar.

Ibland tjafsar det, testa att ladda ner igen. Brukar funka andra eller tredje gången.


87
Jag vet faktiskt inte då jag inte testat Standalone mode. Men du borde ju kunna styra hur du vill att outputsen ska skickas, precis som vanligt. Kolla sidan 11 i manualen där ser du ju hur du kan välja om varje output ska gå till 1/2 eller till de outputs som dom är inställda att gå till. Hittade ett relevant svar på deras hemsida. Här står det att kortet i Standalone är inställt som det var när du stängde av datorn. Så om du vet att du ska jamma, ställ in det som du vill att det ska vara innan du stänger datorn.

Vilken sladd menar du? Firewiresladden? Jag tror inte du behöver dra ur någon sladd. I vissa fall så behöver man ha extern strömförsörjning på Focusrite-kortet, när datorns egna firewirekort inte klarar av att starta kortet, tydligen gällande MacBook Pro. Då kan man ju ha den extern strömförsörjning tills den bootat upp och sen ta bort den om det så krävdes. Så jag antar att du kan ha extern strömförsörjning som du vill. Tydligen kommer kortet, läste jag, ta ström där det får mest ström ifrån.

88
Studio, produktion och övrigt / SV: Senaste prylen/prylarna
« skrivet: 01.02.2008, 00:44:17 »
Grymt kul. Upplevde samma sak själv när jag köpte en Forss FAD III, det är ju hur skönt som helst.

Vad gick kalaset på?

89
Studio, produktion och övrigt / SV: Senaste prylen/prylarna
« skrivet: 01.02.2008, 00:12:27 »

Fylld med Core 2 Duo - 3ghz och 4Gb Ram
Trevligt. Är det en "musikdator" alá frost/Forss? Eller har du byggt ihop den själv?

90
Sant, så sant skrev nog fel.

Nu blev det iof inte Firepoden/FP10. Jag köpte ett Focusrite Saffire PRO 26I/O istället. Fick det billigt av min lokala musikhandlare för att jag haft så mycket strul med ljudkort och så. Så han gav min ett bra pris på det. Funkat väldigt bra och låter framförallt väldigt bra. Mycket nöjd än så länge.

91
Studio, produktion och övrigt / SV: Problem med presonus firebox
« skrivet: 21.01.2008, 16:51:13 »
Det står ju så här på specifikationssidan, det finstilta:

Citera
Note: Due to a circuit design change, Mac Book Pro laptop computers will not supply sufficient power over the FireWire bus to initially boot up the FireBox. Once the FireBox has beeen initially powered on with the included external power supply, you may disconnect the external power supply, the FireBox can then be bus-powered.

Kan ju vara värt ett försök.

92
Studio, produktion och övrigt / SV: Problem med presonus firebox
« skrivet: 21.01.2008, 15:33:48 »
Sorry slarvläste.

Nu har jag dålig koll på Mac. Men här är specefikationerna för vad som krävs för att den ska funka, iallafall enligt Presonus.

93
Studio, produktion och övrigt / SV: Problem med presonus firebox
« skrivet: 21.01.2008, 15:21:52 »
Vad har du för dator PC eller Mac? Windows XP, Vista eller annat? Laptop eller stationär? Om den är stationär har firewire på moderbordet eller har du köpt till ett firewire chipset? Är det bara i din sequenser eller händer det när du lyssnar på musik i exempelvis Winamp också?

95
Tack för tipsen, båda två.


Oj, att ni inte hittar litteratur etc som det ju finns eller åtminstone har funnits i ämnet och åtskilligt jädra massvis utav låter skrämmande tycker jag...learn how to search man, nätet tex är ju orimligt bra för att guida till allt vad man letar efter här i världen!!!
Jag kanske var lite för vag i min beskrivning av vårat arbete. Alltså det handlar om läromedel till barn i äldre åldrar (13-17 år). Det vill säga den akademiska litteratur vi behöver bör behandla synen på och tillgången till läromedel i musik, helst då läromedel i modern rock- och pophistoria. Sen till det alternativa examensarbetet så kommer vi att göra ett eget läromedel i rock- och pophistoria eftersom ett sådant, i mina ögon saknas.

I båda dom avseendena så finns det inte mycket litteratur att tillgå. Det finns extremt lite akademisk litteratur, som är legitim, gällande musikundervisning i sverige överhuvudtaget och således ännu mindre litteratur gällande läromedel för ämnet musik i sverige. Det vi hittat hitills är Tommy Strandbergs "Varde Ljud" som är alldeles nyutgiven och Skolverkets nationella utvärdering av grundskolan 2003 (NU03). Till det alternativa examensarbetet så är den litteratur som finns nu mestadels referenslitteratur man som lärare kan ta bitar ur. Men inget man kan dela ut till sina elever som läromedlel, kompendium eller elevmaterial. Det måste då läggas upp på ett relativt pedagogiskt, didaktiskt sätt. Inte för djuplodande men inte heller för grunt. Där behöver vi alltså mer övergripande litteratur som tar upp det "väsentliga" i västerländsk modern rock- och pophistoria. En av dom få böcker vi hittat där som varit hyfsat överskådlig och ändå tillräckligt omfattande är K G Johanssons "Rockens Århundrade".

Bör tillägas att vi sökt på Internet, Universitets- och stadsbiblioteket efter material till båda arbetena. Vi har även intervjuat aktiva musiklärare och ansvariga på både musiklärarutbildning och kommunal musikutbildning kring just det här. Så nej Florian jag tycker inte det finns, eller har funnits, hur mycket material som har att göra med det vi skriver om. Varken det till c-uppsatsen eller det alternativa examensarbetet.

Ämnet ni skall skriva om är ju skitkul, hur gamla är ni och vilket perspektiv äger ni är ju en viktig aspekt i sammanhanget, har ni inte stenkoll så se till att kolla upp det väsentliga ifrån 50-talet och fram till nu, gör alla epoker och stilar en rättvisa (om än kort som du sa...).
Jo det känns som att vi inte gör ett examensarbete "bara för att" utan att vi gör något som vi själva kommer att kunna använda oss av senare när vi börjar jobba. Vi har skrivit hälften av "läromedlet" Blues, Jazz, Rock och Pop. Vi begränsar oss dock till max 4 A4 per årtionde/epok.

96
Hallå!

Det är så att jag och en kurskamrat håller på att skriva ett alternativt examensarbete (läs: får skriva två examensarbeten) som handlar om modern pop- och rockhistoria. Vi ska i våran c-uppsats skriva om tillgång och synen på material till musik och synen på ämnets status. Den alternativa delen blir helt enkelt (suck) att göra ett eget material som sträcker sig från Bluesen fram till idag, självklart otroligt selektivt och begränsat. I vårt alternativa arbete så har vi tre utgångspunkter/perspektiv. 1. Det sociokulturella perspektivet. Dvs hur historien och samhället påverkat hur musiken tar och har tagit form 2. Återkommande fenomenet med "låtfabriker". 3. Vad som stannar kvar och står ut. Vad som håller och ligger som starka influenser till ny musik och nya artister. Ett bra exempel är hur Beatles ligger som grund för hur dagens pop låter ta bara band som Oasis och Coldplay.

Det vi skulle behöva hjälp med är tre saker. Vi efterlyser akademisklitteratur om böcker som behandlar läromedel i musik och ämnet musik, vilket vi har haft väldigt svårt att hitta. Vi behöver tips på böcker i modern pop- och rock historia. Vi har inte hittat många genomgående utan antingen har de täckt en en genre exempelvis jazzen eller ett band exempelvis The Beatles. Så vi har fått sålla hårt i den litteratur vi hittat för att få ihop vårat material. Till sist så behöver vi tips från er på de så kallade låtfabrikerna och även andra liknande fenomen som återkommit under musikhistorien. Exempel på "låtfabriker" är Tin Pan Alley, Motown eller varför inte Cheiron Studios. Länkar och boktips skulle  uppskattas.

97
Nu har jag bara skummat den här tråden. Men jag har för mig att det laddar mycket segare om man kör på 24-bitar. Om du har ställt in ditt projekt på 24-bit testa att gå ner till 16 och öppna om EZ Drummer och se om det laddar fortare.

98
Jag har haft lite tid att testat mitt nya Focusrite Saffire Pro 26 I/O och jag måste säga att jag, än så länge, är helt otroligt nöjd. Kunde köra med väldigt låg latency utan strul, inget tjafs när jag i efterhand kopplade in mitt midiklaviatur och framförallt galet bra preamps. Blev helt tagen på sängen. Hade en Presonus Bluetube innan som jag behövde när jag använde M-Audios Mobilepre och den låter riktigt bra. Jag var och är jättenöjd med den preampen. Men jag ska sälja den för med de här preampsen så behöver jag den inte längre. Otroligt klart och bra ljud........krispigt (i brist på bättre ord) med mycket närhet.

Nu har ju jag Focusrite Saffire Pro 26 I/O och det är ju mer än vad du efterfrågade. Men det finns ju en mindre variant också Focusrite Saffire Pro 10 I/O som kostar ca 2000:- mindre men som, tror jag, har samma preamps och mycket av dom andra funktionerna också exempelvis 2 hörlursutgångar, plugin-bundle osv. Några funktioner är ju borttagna så som adat-ingångarna (döh!) Word clock och en sample rate upp till "bara"  96kHz.

Men som sagt jag är grymt nöjd och det verkar som att jag för en gångs skull fått ett bra ljudkort. Så jag tycker definitivt att du ska kolla in det, rekommenderas!

99
Tack för härliga tips!

Alltså, ett dämpande underlag är rekommenderat. Det finns väl också att köpa antar jag?

Om jag ställer ett par monitor på mitt skrivbord hamnar dom ca 30-40 cm för lågt - det behövs helt klart något att ställa dom på. Det kanske får bli ett hemma bygge då... Vad är det för sorts absorbenter jag bör använda mig av?
Det stående "Äntligen Hemma"-tipset är ju lecablock som du kan kapa till i lämplig höjd. Sen är det ju antingen hemmagjord dämpning som gäller. Som det står ovan musmattor, liggunderlag eller någon annan smidig lösning och så finns det ju såklart en massa färdiga produkter också tex Wave Panels eller Primacoustic Isowedge, Primacoustic Isoplane mm mm.

100
Jag köpte 4 st billiga musmattor, 15:- st, från Clas Ohlson och klippte ut 2 st "basdämpare" och 2 st mindre bitar för att kunna höjdjustera per monitor. Kanske inte den bästa lösningen men billig och funkar helt okej.


101
Nu har vi gett honom hans presenter. Det blev:

Ett par Alesis M1 Active 520, vi gick och lyssnade på några högtalare på några musikaffärer. De här lät "bäst", kanske inte rakast och så men han ska ju ha dom som data/DJ-högtalare så jag tror att det blir bra. Jag gillade dom, jämfört med de andra vi lyssnade på. Ett gäng M-Audio i olika prisklasser, Behringer MS40 och ett par Yamaha HS 50 M, tror jag det var.

En Nano Patch, som jag tycker verkar schysst. Att den var stilren och liten var ju ingen nackdel heller.

Sen fick vi pengar över och han hade redan fått en Fender Squier bas av sin flickvän så vi köpte en billig bascombo också. En Behringer BT108.

Tack för tipsen.

102
För att lägga till i förvirringen så tipsar jag om tre ljudkort till:

Focusrite Saffire PRO 26 I/O, har det själv. Inte hunnit testa det så mycket än. Men det verkar lovande och det är skönt att man har alternativ att bygga ut det.
Focusrite Saffire PRO 10 I/O, om du inte behöver 26 I/O.
Presonus FP10, "uppföljaren" till Presonus Firebox som jag läst rätt mycket bra om på det här och Studio forumet.

103
Deja vú... :rolleyes:
Måste ju posta här också så man inte missar någon  :)

104
Hallå!

Håller på att kolla upp en massa olika alternativ till en av mina kompisar som fyller 30 nu i helgen. Han är inte "studioräv" utan mer bara intresserad av musik och DJ på helgerna så det behöver inte vara totalt transparenta monitorer utan mer ett par som låter bra, ser bra ut och fyller funktionen bra, snygga och funktionella data/stereohögtalare. Han vill inte ha Hifi-högtalare utan aktiva monitorer.

Vi har ca 3-3500:- att röra oss med och det jag har kollat på hittils är Fostex PM-05, Esi nEAR 05 Experience, Roland DS-5 (lite för dyra) men till dessa måste/bör jag ju ha någon form av volymkontroll också eftersom det blir drygt för honom att bara styra allt med mjukvaran. Så jag hittade SM PRO AUDIO's Nano Patch är det någon som testat den? Finns det några andra alternativ i samma prisklass?

Ni får gärna komma med andra lösningar och alternativ också. Jag kan inte/hinner inte lyssna på monitorerna så jag är medveten om "grisen-i-säcken"-problemet men min polare får ju faktiskt ett par nya högtalare. Så det känns som en värdslig sak  :rolleyes: och i värsta fall får han väl byta in högtalarna.

105
Studio, produktion och övrigt / SV: Senaste prylen/prylarna
« skrivet: 29.11.2007, 15:43:03 »
[...]Dra ett pm så jag får lite info hur den känns när den "blivit varm i kläderna"[...]
Ja det gör jag. Har förhoppningsvis tid att testa den lite till helgen eller början på nästa vecka.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 ... 10