Kontrollrummet

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Marsall

Sidor: 1 2 3 4 5 ... 47
1
Demolåtar / SV: Eddi - Deep Purple "cover" Queen
« skrivet: 20.06.2019, 20:51:51 »
Visst är det gott när man får feeling..dåere bara o tuta o köra..Gör ju själv inte covers men om jag nån gång gör nån så hade jag gjort den till min egen...Hade jag försökt gjort denna så hade jag gjort den än mer skitig i ljudbilden ja mer i åt punkhållet..ja mina tips lite mer skitig ljudbild såeru i hamn..rock on B)

2
Demolåtar / SV: Mr G - Midsummer Blues
« skrivet: 20.06.2019, 14:54:51 »
skön midsommar dänga med finfint häng på ebowen o fina harmonier på guranos..
Tråkigt med forumet för här har jag fått mycket go hjälp med låtmix odyl
Nu passar jag på o kommentpeta lite när jag ändå är igång :D vid 2.52 tycker jag att trummisen kan lire lite snyggare på hihaten typ 1 takts betoning med hjälp också av en hängpuka o kagge
Men önskar även jag dig o övriga aktiva som passiva..en riktigt god ju. :o..nej skön midsommar  :)

3
Demolåtar / SV: Litet gästspel i regnvädret
« skrivet: 13.06.2019, 15:53:42 »
Trevlig lyssning..Men saknar fettrummor o en annan takt på trummorna 2 takt hade smakat på huvudbeaten o lite till o sen ta ner takten o köra stamp slöbeatet som körs nu genom hela låten när trummorna är med ..mina 5 midsommarklöver :) beat on! B)
Edit trevligt med banjo :)

4
riktigt fin mix o bra låt också sånt härnö lyssnade jag mycket på förra sommaren nu är jag mer layback o blippsyntlyssnande typ little  people mm Jag varierar efter hur man mår o står i livet..Men som sagt riktigt fin mix..O skulle jag få välja så en tjejj som ylat till den här låten hade smakat chokladmousse..Men sångaren är klockren kände bara att det skulle ha varit en säljande hit om så vore.. B) :D

5
Färdiga produktioner / SV: The Seven Seas
« skrivet: 05.06.2019, 20:11:08 »
Liret fram till 0.30 är intressant..Sen det som kommer sen blir lite för mycket mello/gångmarschstuket ..men jag gillart på nåt sätt .. B)

6
Demolåtar / SV: Gurano - backing för att inte stelna till :D
« skrivet: 05.06.2019, 20:08:01 »
Jag brukar mest klia guran lite med nåt bareackord o nåt påhittat o tralla med lite på nån sångsnutt som hittats på i duschen ..jag kör ju inte så avancerad snabbmusik så om jag är stel så funkar det ändå lixom..yngve malmsteen o grabbsen är inte min kopp tea.. mera kristina Lugn lirare :D

7
Bra fusionbeat i låten luftig o skön rytm.. Det som skulle kunna hotta o få låten mer varierad o intensiv  är ju att verssången skulle kunn sjungas på snabbare o tex man blir arg o lessen delen rapas osv reffen är ju redan saktasjungen ...Beat on! :)

8
Demolåtar / SV: Tigersoul - Eftertextens sång
« skrivet: 19.05.2019, 16:03:49 »
Bra text o framfört av den samma ..pricken över vore att du svarar dig själv på textraden reffen Som aldrig skall ta slut.. B)

9
Demolåtar / SV: En ny skapelse
« skrivet: 14.05.2019, 19:41:38 »
Men se där ja nu börjar den ta fart lite o bli en låt...nu fattas det bara en avslutssång tycker jag...antingen samma text clock is ticking down el nån annan passande text...och proca då att ta i lite på sången o gå upp i ton så att säga...blir skitbra det..rock on B)

10
Demolåtar / SV: Space & Calle - YOU SHOULD HAVE
« skrivet: 11.05.2019, 10:38:58 »
En fin låt med bra sång o guralir ..det jag kommer på under lyssen är Kanske testa o spara cymbaliret vid 0.50..köra hihat där istället o köra cymbaliret där vid 1.34 som ni gör redan ...en tanke bara :)..O sen slipa till körstämmorna så dom limmar ihop kanske liite reverb/delay på den också? så är ni på väg mot en blå himmel. :) Rock on!

11
Demolåtar / SV: En ny skapelse
« skrivet: 11.05.2019, 10:14:38 »
En skön o lite drömsk låt som får en att koppla av...En utveckling  av låten skulle vara att vid 1.16 tror jag det var så stannar den av igen o tas ner..Där så tycker jag låten skall göra tvärtom ..där kommer en mäktigare trummis in o byggs på med ett syntorgelljud /slinga/matta till som får lyssnaren att börja digga mer med foten o nacken...köra på så typ 8 takter o sen tas ner igen o samma sång som du kör med tar vid...mina 5 riksdaler :)

12
Demolåtar / SV: Eddi - Susan version 3 3 maj
« skrivet: 11.05.2019, 10:03:16 »
Sticket är finfint..men trummorna är inte med riktigt i låten..En rak fyrtakt på ride cymbalen (typ som space låt som ligger uppe :) ) tex på ahh kör delens sångparti skulle göra den rättvisare.. så jobba mez trummorna är mitt tips till en låt som kan bli riktigt bra B).. O yttepytte reverb delay på sången tror jag också skulle få den smälta in än bättre med stråkarna mm..keep on rocking!!  :)

13
Bra track! Jag har kanske några fotnötter här och där, men gissar att den här pärlan kommer ni att putsa vidare på?
Eller hur? Det är den värd!

MOMA
Tackar
Jo vi kommer nog att slipa vidare på denna, men säg, om du vill, dina fotnötter :D


Fotnötternas avslöjande vore topp att få...ju fler som rockar.. :)

14
märkte  ingen skillnad på mer fläsk i basen..men den sitter fint ändå ..rockar bra! :)

15
Demolåtar / SV: Eddi - Susan ny version
« skrivet: 29.04.2019, 18:25:48 »
Nu var det lite till grejs ...Trummorna när dom kommer in,,gör en liten poweruppgång på dom o sen kör dom 4takt o på riden istället med lite mer kraft o betoning på nån cymbal ibland o sen smygig betoning typ på endast hihat etc på verssen osv ..Trummorna nu ger inte låten rätvisa riktigt o det är den värd B)

16
Färdiga produktioner / SV: Danny Boy
« skrivet: 29.04.2019, 18:21:26 »
Kul att du provar o kör din grej..det är utvecklande ..Får julstämning av denna låt vet inte varför ..Jag var på väg o hämta julkartongen i källarn .men hejdade mig på 5e trappsteget.. :) Men som sagt kör på med gigen o stilen. :)

17
Riktig live känsla mix du fått till o bra boogie voogat.. :)  lite mer basbotten i mixen o än skitigare ljud på guran så har du en boogie punky voogen roll på G.. :D

18
Demolåtar / SV: Eddi - utkast Susan
« skrivet: 23.04.2019, 18:51:28 »
Bra grund du har som början..Det jag känner o skulle gjort är att typ vid 1.04 kommer trummorna in o kör med kompet o basen som också funkar på en stund sen kan du ta ner kompet o köra nästa sångslinga som du har ...o sen kommer ju verspianot igen o du kör en vers till o sen pang kommer trummorna in igen o du sjunger ett avslut med stegrande stråkar som bygger upp ett crescendo...mina 5 riksdaler :)

19
Demolåtar / SV: slejnard - the fifth season
« skrivet: 08.04.2019, 18:49:54 »
Bra rockenroll du fått till .. det jag kommer på under lyssen är att prova lägg lite Ahh körer som fyller på skulle nog hotta liite till :)

20
Färdiga produktioner / SV: MOMA – James Island
« skrivet: 08.04.2019, 18:42:53 »
Känns precis som man lättar ankar o nu drar vi iväg med skeppet ut i den vida världen..Filmiskt vackert....Det som går att slipa på i denna är trummorna som är obefintliga när dom kommer in hörs nånstans alldeles för långt bak ..överröstas liite för mycket av stråket ..Men det är ju mycket som skall få plats som sagt .Men nu lättar vi ankar o skepp ohoj!! :D

21
Demolåtar / SV: Mr G - DanceBeaT
« skrivet: 01.04.2019, 18:43:58 »
Braket kan pumpa på o hålla dansen igång..trummisen håller dansaren i sitt järngrepp med kaggen o hihat o varför inte lite pukor? ..mm dom övriga musikerna dämpar sig lite o håller bara låten igång med små medel o upptåg B) :)

22
Demolåtar / SV: Mr G - DanceBeaT
« skrivet: 31.03.2019, 21:11:37 »
En skön o alert beatlåt som piggar upp vilken dysterkvist som helst..bra o lagom arr... beat on! B)

Uppdat: kanske en ned tagning av beatet i mitten o bara lugna trummor o smygande bas på grundtonerna i en halvminut o sen stop!! Pang på med öset igen B) Ja en variant iaf till förlängning o variation?

23
En skitbra låt till o börja med ..en grupp jag skulle vilja se live o stå å ta nån bira till o bara njuta lixom..låter live..sen att inte sången går fram riktigt i öspartierna gör ingenting alls ..skön lyss o bra sång å lir från kakel till kakel.. B)

24
Demolåtar / SV: Gurano & Marsall - Jag äter dig sen!
« skrivet: 20.03.2019, 10:36:56 »
Tack burnin Sven för feed :)
Jag testade olika sångsätt i denna reagierocking o fastnade för denna variant denna ggr..tyckte att det blev mest passande för reffarna ..tror du menar verssången? som ska ligga i beat..det vart lite för mjäkigt när jag testade den varianten det o sen  gillar jag mer att busa lite när det kommer till traditionell skall vara på ett sätt för att vara rätt.  :)
Tack ånyo Sven för din comments till förbättring.. :)

25
Färdiga produktioner / SV: aROCKER_Empty your pockets
« skrivet: 16.03.2019, 11:46:13 »
Glömde säga att sången i övrigt e finfin  :)

26
Färdiga produktioner / SV: MOMA – Mélancolie française
« skrivet: 16.03.2019, 11:04:12 »
fint stycke det här ..Har nog sagt det förr ? Ja har varit o lyssnat på alla de möjliga konserter under årens lopp har tappat räkningen på hur många ..Men vad gör det ..Skillnaderna på ljud är ju igentligen mest att med pluggar o dyligt är det ju reverb o grejjer som inte livekonsertisterna använder mm mm ..Men för mig spelar det ingen roll ..Det här är behagligt för örat ..Själv skulle jag vilja ha med svävande körer o mera galna grejjer o upptåg i kompositionerna om jag hade kunde görat ..Men syntar har jag inte börjat klia ännu ..men tids nog :) Gör en lyss till..Hörs

27
Färdiga produktioner / SV: aROCKER_Empty your pockets
« skrivet: 16.03.2019, 10:48:45 »
Lite 10 zz ..nej jag menar zz top till morgonkaffet e ju inte fel :) .Bra rockat o töjt o bänt på instrumenten .. kanske stoppet/sticket vid 2.08 kunde varit lite tightare o övergångssången ordet varit lite grymmare attack på määän. boys.. ni rockar! B)

28
Färdiga produktioner / SV: Henric Svensson - Livets karusell
« skrivet: 09.03.2019, 09:22:39 »
Skön o avslappnad jazzing..bra sång o text ..kanske nåt galet ljud/ riff skulle sätta än mer piff? Ah ..kanske jag som e galen bara? :D

29
måste kolla upp Jim Jarmomusch.

Ja gör det Finns några småsnuttar på youtube som du kan njuta av B)
Bästa filmen i mitt tycke är down by law..o sen har du mer surrrealistiska godingar som  Stranger than paradise osv  :)

30
En riktigt trevlig resa man fick följa med på här En film ala Jim Jarmomusch  B) me like!  Kanske du rörde på dig lite för mycket för Jim J skulle köpt rättigheten :D Men Som sagt trevlig resa o musik rakt igenom ..O var är brudarna hade (inte) passat in i videon"o som titel  Bra jobbat :)

31
Demolåtar / SV: Håkan Nilsson "Green River" CCR cover
« skrivet: 22.02.2019, 18:49:55 »
Fettigt  o bra mix..rockar riktigt gott.. finemangs helt enkelt Håkan B)

32
Färdiga produktioner / SV: Henric Svensson- Dra åt helvete
« skrivet: 21.02.2019, 18:13:12 »
Håller med Asti där lägg upp  :) Annars skitbra rytm o grooves ..gillas skarpt..En variant är ju att sången skulle kunna gå från lugn o bli galnare o galnare till maniac..lite bolero stuket  dela psykos eller frukostflingor till hårt rostat bröd iaf :ph34r:

33
Demolåtar / SV: 91:an - The one that's been so good to me
« skrivet: 18.02.2019, 15:55:09 »
Sådärja..finemangs ... B)

34
Demolåtar / SV: 91:an - The one that's been so good to me
« skrivet: 13.02.2019, 09:02:03 »
Ja det finns väl lite olika varianter beroende på ljudbild man vill ha. :).nu är mixen lagom ala rock  B) Men dra ner guran liite alt dra guran mer åt sidorna alt liite reverb på guran..själv skulle jag lagt yttepytt reverb/delay på guran (allt för att sången skall fåta mest plats ) ..Sången sitter fint..
Jag provade dina tips, drog ut bägge gitarrerna mer åt sidorna, sänkte volymen på sologitarren när den var samtidigt med sång samt lite mer reverb på den. Har inte lagt upp versionen men det blev tydligare och jag sparar den, så tack för din input!

Lägg upp vettja..skulle va kul o höra ..En bra låt kan man aldrig höra för många ggr  :)

35
Demolåtar / SV: 91:an - The one that's been so good to me
« skrivet: 11.02.2019, 10:22:28 »
Ja det finns väl lite olika varianter beroende på ljudbild man vill ha. :).nu är mixen lagom ala rock  B) Men dra ner guran liite alt dra guran mer åt sidorna alt liite reverb på guran..själv skulle jag lagt yttepytt reverb/delay på guran (allt för att sången skall fåta mest plats ) ..Sången sitter fint..

Sidor: 1 2 3 4 5 ... 47