Forum > Halvfärdiga demon

Zorrow - AK47

(1/2) > >>

zorrow:
Det har varit ett tag sedan jag haft tid och inspiration men har kläckt ur mig följande alster. Sången står polarn för och jag körar. Texten är Shakespear i vers ett och tre och polarns variant på dikten i vers två. Inspelat med THR-X 10, Suhr gitarr och Fender Precision bas. Trummor är EZ2 DFH. Mycket tacksam för all sorts feedback.  :rolleyes:

Gurano:
Lyssnar inte dagligdags på sådan här musik så lite svårt att kommentera. Men så här tänker jag: gurorna är lite för höga och sången lite för låg. :)
/G

Fuzzbub:
Kul med fler låtar som vidgar KR-fåran!   Jag är inte heller ngn. stor lyssnare av det här stuket men jag tycker det låter ok.  Kanske lite för snälla trummor ev.  Testa att komrimera lite för fläskighetens skull.    Lite snäll sång också men visst har du lite "kakburk" på va?  Det är bra isåfall!     Tycker inte som föregående talare att gitarrerna är för höga -  det är ju tungrock ju.  :)
Bra jobb.  /Fuzz

Asti:
Finfina gitarrer och bra larm!  :)
Håller med om att sången är lite för låg och kanske lite "snäll"...

Eddi:
En sång som innehåller "fuck it" kan inte vara för snäll däremot borde den upp lite - förslag dubbla sångspåren och lägg ett dry komprimerat sound där det höjer hela sångprestationen då du får med ytorna runt 200 hertz. Låten slutar helt abrubt vid 3.01 är det meningen? I övrigt bra dynamik i liret. Och ytterligare ett bevis att EZ DFH still going strong. så lite mer mixgrejor önskas så att allt hamnar mitt i plåten. Kanske skulle en multikompressor på out göra lite susen också, bra låt.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion