Kontrollrummet

Författare Ämne: Studio i Bretagne m. bostad uthyres***  (läst 799 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Mr Artrock

  • Idol
  • ****
  • Antal inlägg: 1 676
    • Visa profil
Studio i Bretagne m. bostad uthyres***
« skrivet: 11.05.2011, 10:38:56 »
Jag kör ett möjligen långsökt studio-inlägg då det i huvudsak handlar om att hyra ut mitt hus i Finistère veckovis i sommar, tänkte bara kolla om någon med familj etc planerat resa genom eller till Frankrike och möjligen Bretagne (vilket är den mest intressanta och vackraste provinsen enl. min mening, rivieran osv hypat, skitigt och alldeles fööör varmt).

Gillar man vild Atlantkust med bad, skaldjur och livliga fiskmarknader, vackra berg och dalar, floder, fiske och en säregen kultur ja då besöker man Bretagne och inget blir sig likt efter det tro mig!

Den Bretonska kulturen och i synnerhet musiken är något alldeles eget, har man en gång fastnat för den så sätter den sig på hjärnan likt hypnos, på ett bra sätt, att gå på dessa otaliga festivaler och fest-noz http://www.tamm-kreiz.com/agenda.html etc är något man inte bör missa, pampiga Bagad's eller sköna Breton-rockband med bombarde/binou är annorlunda och tilltalar alldeles klart musikälskare med förkärlek för medeltid och folkmusik i powertappning!

Länk till uthyres annons: http://www.blocket.se/vi/33632652.htm OBS ej ledigt v. 28-30.
 :)