Kontrollrummet
Kontrollrummets RSS-feed Kontrollrummets RSS-feed
Kontrollrummets RSS-feed Kontrollrummets Wiki RSS-feed
+  Kontrollrummet
|-+  Mjukvara» Logic» problem med mitt inteface (steinberg yamaha CI1)
Username:
Password:
Sidor: [1]   Gå ned
Digg This! 
  Skriv ut  
Författare ämne: problem med mitt inteface (steinberg yamaha CI1)  (läst 459 gånger) 0
Beskrivning: Får ej kontakt när jag kopplat in usb
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Tack för att du besöker kontrollrummet.com. Vi vill påminna dig om att också DU kan bli en aktiv medlem (och tillika bli av med detta meddelande!) genom att registrera dig och delta i diskussionerna här.
Roffe H
Legend
*****

Karma: 20
Offline Offline

Gick med: 28.06.2012
Medlem #: 1902
Antal inlägg: 2 748
Demokvota:



Visa profil
« skrivet: 21.08.2017, 11:57:46 »

Var ett tag sedan jag "sågs" på KR, har haft stora problem med ett öra i över ett halvår, tänkte köra igång igen och får inte ljudkortet att funka ihop med "macken". Kontrolllampan lyser och så när jag slår på enheterna menljudet kommer bara ur de interna högtalarna. Har försökt ladda ner ny drivrutin utan resultat, är det någon inställning jag har missat? Har inte jobbat på över ett halvår med musik, så jag kan ha glömt något? Det brukar bara vara att sätta in i usb porten och köra igång, men icke sa Nicke. Kör på Logic om jag inte sagt det.
Hälsningar/Olycklig Roffe H som vill komma igång med musiken igen.
« Senast ändrad: 21.08.2017, 12:05:39 av Roffe H, Orsak: hann inte skriva färdig.... » Loggat

Sjunger och spelar gitarr, bas, tenorsax och lite fiol (folkmusik). Är inte med i någon orkester sitter på kammaren och gör egna inspelningar med logic, ibland använder jag bakgrunder från BiAB (mest när det gäller jazz)
Jocke
Legend
*****

Karma: 21
Offline Offline

Gick med: 27.08.2007
Medlem #: 587
Antal inlägg: 4 408
Demokvota:



Visa profil
« Svara #1 skrivet: 21.08.2017, 14:47:16 »

Datorn har säkert en inställning för vilket ljudkort den ska spela med.
Loggat

Roffe H
Legend
*****

Karma: 20
Offline Offline

Gick med: 28.06.2012
Medlem #: 1902
Antal inlägg: 2 748
Demokvota:



Visa profil
« Svara #2 skrivet: 21.08.2017, 16:31:24 »

Datorn har säkert en inställning för vilket ljudkort den ska spela med.

Tack för din kommentar...har faktiskt löst problemet på egen hand (konstigt nog)
Installerade en ny drivrutin för "interfacet",  gjorde ett försök med detta tidigare men glömde att radera de gamla, tog bort dem först sedan funkade det.
Roffe   smile
Loggat

Sjunger och spelar gitarr, bas, tenorsax och lite fiol (folkmusik). Är inte med i någon orkester sitter på kammaren och gör egna inspelningar med logic, ibland använder jag bakgrunder från BiAB (mest när det gäller jazz)
Roffe H
Legend
*****

Karma: 20
Offline Offline

Gick med: 28.06.2012
Medlem #: 1902
Antal inlägg: 2 748
Demokvota:



Visa profil
« Svara #3 skrivet: 21.08.2017, 16:33:20 »

Datorn har säkert en inställning för vilket ljudkort den ska spela med.

Redan fixat, installerade helt enkelt en ny drivrutin 
/Roffe
Oj, blev visst dubbelt...
« Senast ändrad: 21.08.2017, 16:35:59 av Roffe H » Loggat

Sjunger och spelar gitarr, bas, tenorsax och lite fiol (folkmusik). Är inte med i någon orkester sitter på kammaren och gör egna inspelningar med logic, ibland använder jag bakgrunder från BiAB (mest när det gäller jazz)
Eddi
Elvis
*******

Karma: 66
Offline Offline

Gick med: 27.01.2008
Medlem #: 752
Antal inlägg: 12 390
Demokvota:



Visa profil Hemsida
« Svara #4 skrivet: 21.08.2017, 18:53:39 »

Vad bra att det löste sig biggrin
Loggat

Strävar framåt men blickar bakåt för säkerhets skull
Harmonisnurran det stora uppslagsverket i det lilla formatet:
http://www.wideworld.se
MaxB
Elvis
*******

Karma: 69
Offline Offline

Gick med: 26.01.2008
Medlem #: 751
Antal inlägg: 16 366
Demokvota:



Visa profil
« Svara #5 skrivet: 21.08.2017, 22:33:30 »

Vad bra att det löste sig biggrin

Annars hade du fått träda fram och komma med lösningen!  Cool
Loggat

Jag lever i dået nu och är ingen kändis. Det är min Mini-Magitron - på Youtube och Google
MaxB
Elvis
*******

Karma: 69
Offline Offline

Gick med: 26.01.2008
Medlem #: 751
Antal inlägg: 16 366
Demokvota:



Visa profil
« Svara #6 skrivet: 27.08.2017, 11:44:28 »

Kul att du kommer igång efter en tids uppehåll!
Loggat

Jag lever i dået nu och är ingen kändis. Det är min Mini-Magitron - på Youtube och Google
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Tags:
Sidor: [1]   Gå upp
Digg This! 
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Theme by webtechnica.com.


Google besökte denna sida senast 29.09.2017, 01:19:11